Kalender

Sociaal ondernemen, zo werkt het.

 • Op maandag 9 juli vindt een tweede editie van het Social Enterprise Café plaats! Met op het programma onder andere een presentatie van Mark Hillen, een van de auteurs van hét boek over sociaal ondernemen: Zaken die je Raken. Aanvang 19:00.

 • Werkgevers, (account) managers werkgeversdienstverlening en (strategische) beleidsmakers op gebied van werk en inkomen, arbeidsmarkt, onderwijs en economie zijn van harte welkom!

 • Van 28 mei tot en met 3 juni is het zover: het grootste internationale rolstoelevenement vindt plaats in Nederland: de BNP Paribas World Team Cup! De beste rolstoeltennissers ter wereld komen naar T.C. Sprenkelaar en T.V. De Maten in Apeldoorn om het wereldkampioenschap rolstoeltennis voor landenteams

 • De Stadsetalage in het Deventer Stadskantoor staat van maandag 16 april t/m vrijdag 11 mei in het teken van ‘Kleurrijk Werkgeluk’. Deze tentoonstelling toont persoonlijke portretten over werkgeluk, een reis door de geschiedenis van sociale werkgelegenheid in Nederland en kleurrijke kunstwerken met perspectief en is georganiseerd door KonnecteD.

 • De Toekomst is NU is een spectaculaire tentoonstelling over de geschiedenis van sociale werkgelegenheid in Nederland. Je reist door de afgelopen eeuwen naar de toekomst en leert over de aanpak van armoede, opvoeding en onderwijs, en over het ontstaan en de ontwikkeling van banen voor mensen met een arbeidsbeperking.

 • In november tekenden gemeente Deventer, Deventer Werktalent en GenderTalent een overeenkomst om met elkaar samen te werken. Om deze overeenkomt neer te zetten in de arbeidsmarkt nodigt stichting GenderTalent u uit op woensdag 11 april. Hier zullen we de samenwerking vieren en stellen we u in de gelegenheid om kennis te maken met de Stichting GenderTalent.

 • Ben je op zoek naar een docentbaan in het voortgezet onderwijs? Of wil je je oriënteren op werken in het VO als zij-instromer? Kom dan op donderdag 12 april naar de onderwijsbanenmarkt in Apeldoorn.

 • Het ministerie van SZW, GGZ Nederland, UWV en deProgrammaraad organiseren het Kennis- en Participatiefestival: Naar duurzaam werk voor mensen met een psychische kwetsbaarheid.

 • Inspirerende voorbeelden van werkgevers met personeel met een arbeidsbeperking verdienen extra aandacht. Op de dag van de 1000 voorbeelden zet het project 'op naar de 100 000 banen' 1000 ondernemers die de Banenafspraak omarmen in het zonnetje.

 • Apeldoorn daagt 5 ondernemers en 5 ambtenaren binnen de gemeente Apeldoorn uit om van 12 maart 2018 tot en met 12 april 2018 hun netwerk in te zetten voor een ander. Concreet betekent dit dat er 3 acties uitgezet worden voor een alleenstaande ouder die zijn of haar netwerk wil vergroten. Samenwerken en iemand helpen in de zoektocht naar werk, daar gaat het om! Het doel van de 10 voor 10 Challenge is om 10 netwerkbuddy’s te koppelen aan 10 alleenstaande ouders om daarmee hun netwerk te vergroten

 • Op 27 maart organiseren sociaal ondernemers uit Apeldoorn het Sociaal Ondernemen Café! Dit Sociaal Ondernemen Café wordt georganiseerd door sociaal ondernemers voor iedereen die geïnteresseerd is in sociaal ondernemen. Door krachten, kennis en netwerk te bundelen willen we sociaal ondernemen in Apeldoorn een enorme boost geven! Op deze avond staat het thema ‘Hoe word je als sociale ondernemer commerciëler, en als commerciële ondernemer socialer?’ centraal!

 • De schuldenproblematiek in de regio Deventer, Olst-Wijhe en Raalte wordt aangepakt met de Sallandse Dialoog. In deze regionale coöperatie van ruim dertig partners wordt regelmatig kennis en ervaring uitgewisseld en werkgroepen gaan in de praktijk met de problematiek aan de slag. Op 8 maart vindt er bij KonnecteD een ontbijtsessie plaats voor werkgevers die meer willen weten over de aanpak van de schuldenproblematiek van hun medewerkers of van hun zelf.

 • Stichting Harrie leidt medewerkers op om collega’s met een arbeidsbeperkingen goed te kunnen begeleiden. Die steun en begeleiding op de werkvloer is voor hen van groot belang voor de volgende stap.

Arnold en Daniël
Autoschade Hagen, Apeldoorn
Cor en Chantal
Cor Rijken Verpakkingen, Apeldoorn
Gerard en Anna
Exegi, Apeldoorn
Aisha & Carin
Vlindar, ’t Harde
Tjeerd & Pepijn
Crêpes & Smoothies, Deventer
Marieke & Siem
Bakkerij Nollen, Lochem
Peter & Mart
Haafkes Veldwachter, Deventer
Ryan & Mark
ACM Fleetforce, Putten
Klaasje & Jan
Auping, Deventer
Peter & Iwan
Burton Car Company, Zutphen
Maxim & Sander
van Celectric, Harderwijk

Neem via deze interactieve kaart contact op met de voor u dichtstbijzijnde accountmanager.Kaart zeewolde putten ermelo harderwijk nunspeet elburg apeldoorn epe olst-wijhe voorst deventer lochem zutphen brummen