Over FactorWerk

Wat is FactorWerk?

FactorWerk is een samenwerking tussen verschillende organisaties in de arbeidsmarktregio Stedendriehoek en Noord-Veluwe:

  • Gemeenten: Apeldoorn, Brummen, Deventer, Elburg, Epe, Ermelo, Harderwijk, Lochem, Nunspeet, Olst-Wijhe, Putten, Voorst, Zeewolde en Zutphen
  • UWV
  • Sociale werkorganisaties: Delta werkt!, Inclusief Groep, Sallcon, Werkfit Brummen, Gelrewerkt en Werkbedrijf Lucrato
  • Belangenorganisaties: VNO-NCW Midden, CNV en FNV
  • Onderwijs: Aventus en Landstede

Samen staan we voor u klaar voor al uw vragen over werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor deze samenwerking hebben wij, partners Stedendriehoek en Noord-Veluwe, een ‘Sociaal Akkoord’ ondertekend. Onze dienstverlening is gericht op de beste match tussen uw bedrijf en de medewerker. Bekijk hier hoe ondernemers, onderwijs en overheid dat samen doen.

Regionaal actieplan 2018

Er is voor 2018 een regionaal actieplan opgesteld. Hier zijn o.a. de arbeidsontwikkelingen in de regio, de doelen voor 2018 en de lokale invulling van het actieplan in verwerkt.

Het regionaal actieplan 2018 en de bijbehorende bijlage vind je hier.

FactorWerk helpt u verder

Wij kunnen u adviseren en begeleiden bij het in dienst nemen van een werkzoekende met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo regelen we voorzieningen en deskundige begeleiding. Waarom? Omdat we het belangrijk vinden dat u en de medewerker een duurzame werkrelatie aangaan.

Welke ondersteuning krijgt u?

U kunt bij ons terecht voor informatie over:

  • subsidies, regelingen en financiële compensatie
  • arbeids-juridische zaken
  • de banenafspraak en het Sociaal Akkoord
  • het maken van een werkgeversscan

We geven advies en ondersteuning bij het in dienst nemen van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Kijk voor een overzicht van de verschillende regelingen en subsidies, en begeleiding onder ‘Ik wil advies en informatie‘. Daar vindt u alle relevante informatie.

De mogelijkheden hangen af van de medewerker die u in dienst neemt. Het is dus altijd maatwerk. Vaak denken bedrijven dat iemand precies op een vacature moet passen. De accountmanagers hebben de expertise om met u mee te denken over een passende functie. Dit kan door functies te creëren, door taken bij collega’s weg te halen en deze gezamenlijk tot een nieuwe baan te maken. Of soms is het mogelijk om met eenvoudige wijzigingen op de werkvloer een functie passend te maken voor iemand met een handicap.

Wilt u weten wat er mogelijk is in uw situatie? De FactorWerk-accountmanagers denken graag met u mee!  Neem contact op met een/uw accountmanager.

Arnold en Daniël
Autoschade Hagen, Apeldoorn
Cor en Chantal
Cor Rijken Verpakkingen, Apeldoorn
Gerard en Anna
Exegi, Apeldoorn
Aisha & Carin
Vlindar, ’t Harde
Tjeerd & Pepijn
Crêpes & Smoothies, Deventer
Marieke & Siem
Bakkerij Nollen, Lochem
Peter & Mart
Haafkes Veldwachter, Deventer
Ryan & Mark
ACM Fleetforce, Putten
Klaasje & Jan
Auping, Deventer
Peter & Iwan
Burton Car Company, Zutphen
Maxim & Sander
van Celectric, Harderwijk

Neem via deze interactieve kaart contact op met de voor u dichtstbijzijnde accountmanager.Kaart zeewolde putten ermelo harderwijk nunspeet elburg apeldoorn epe olst-wijhe voorst deventer lochem zutphen brummen