Sociaal ondernemen: waarde voor uw organisatie

Goede medewerkers bepalen het succes van uw organisatie. Dat kunnen ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn. Mensen met een arbeidsbeperking, mensen die er een tijdje uit zijn of jongeren die een steuntje in de rug nodig hebben bij hun start op de arbeidsmarkt.

Tijdens het grootste werkgeversontbijt is in beeld gebracht hoe ondernemers, onderwijs en overheid dit samen doen.

Werkgevers werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt omdat ze met de kracht van deze medewerkers een win-win situatie hebben gecreëerd. Voor henzelf en voor de mensen die ze hebben aangenomen. Zij geloven in de kracht van sociaal ondernemerschap. Lees hun succesverhalen

Op de pagina ‘Instrumenten’ zijn productbladen te vinden en de informatieve brochure over de kracht van sociaal ondernemerschap. Daarin leest u meer over hoe sociaal ondernemen van waarde is voor uw organisatie.

In onderstaande video’s leggen we uit hoe u aan goede mensen komt, welke voordelen sociaal ondernemen heeft en wat wij voor u kunnen betekenen:

 

Arnold en Daniël
Autoschade Hagen, Apeldoorn
Cor en Chantal
Cor Rijken Verpakkingen, Apeldoorn
Gerard en Anna
Exegi, Apeldoorn
Aisha & Carin
Vlindar, ’t Harde
Tjeerd & Pepijn
Crêpes & Smoothies, Deventer
Marieke & Siem
Bakkerij Nollen, Lochem
Peter & Mart
Haafkes Veldwachter, Deventer
Ryan & Mark
ACM Fleetforce, Putten
Klaasje & Jan
Auping, Deventer
Peter & Iwan
Burton Car Company, Zutphen
Maxim & Sander
van Celectric, Harderwijk

Neem via deze interactieve kaart contact op met de voor u dichtstbijzijnde accountmanager.Kaart zeewolde putten ermelo harderwijk nunspeet elburg apeldoorn epe olst-wijhe voorst deventer lochem zutphen brummen