Social Enterprise Café: Zaken die je Raken

Op maandag 9 juli vindt een tweede editie van het Social Enterprise Café plaats! Met op het programma onder andere een presentatie van Mark Hillen, een van de auteurs van hét boek over sociaal ondernemen: Zaken die je Raken. Aanvang 19:00.

Het voorlopige programma ziet er als volgt uit:
– Wethouder van Economie en Arbeidsmarkt Annelies de Jonge opent vanuit de gemeente Zutphen het Café en vertelt meer over de ambities van het nieuwe college.
– Directeur van Social Enterprise NL Mark Hillen vertelt over inspirerende voorbeelden van sociale ondernemingen aan de hand van het nieuwe boek Zaken die Raken dat hij samen schreef met Willemijn Verloop en Kaat Peeters.
– Karel Vanderpoorten is aanwezig namens de Europese Commissie en zal vertellen over de visie van de EU op de ontwikkeling van de sociale economie en welke kansen dit voor de regio Zutphen biedt.
– Clara van Haaften van Social Enterprise NL zorgt voor verdieping deze avond met een inhoudelijke workshop over impact meten.

Verder volop netwerkmogelijkheden om nieuwe waardevolle contacten op te doen. Kortom, een veelbelovend programma!

Entree is geheel gratis!

We zien je graag de 9e in het Koelhuis!
Wat? Social Enterprise Cafe Zutphen

Het Social Enterprise Café is een meet-up georganiseerd door Social Enterprise NL in samenwerking met de gemeente Zutphen, om de bekendheid van sociaal ondernemerschap in de regio te vergroten en potentiële sociaal ondernemers te inspireren. Het café is het startpunt voor de activiteiten die de gemeente Zutphen onderneemt om sociaal ondernemerschap op de kaart te zetten en richt zich op iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp.

Wanneer? Maandag 9 juli, 19:00-22:00 (start programma 19:30)
Waar? Het Koelhuis, Coenensparkstraat 1, 7202

Arnold en Daniël
Autoschade Hagen, Apeldoorn
Cor en Chantal
Cor Rijken Verpakkingen, Apeldoorn
Gerard en Anna
Exegi, Apeldoorn
Aisha & Carin
Vlindar, ’t Harde
Tjeerd & Pepijn
Crêpes & Smoothies, Deventer
Marieke & Siem
Bakkerij Nollen, Lochem
Peter & Mart
Haafkes Veldwachter, Deventer
Ryan & Mark
ACM Fleetforce, Putten
Klaasje & Jan
Auping, Deventer
Peter & Iwan
Burton Car Company, Zutphen
Maxim & Sander
van Celectric, Harderwijk

Neem via deze interactieve kaart contact op met de voor u dichtstbijzijnde accountmanager.Kaart zeewolde putten ermelo harderwijk nunspeet elburg apeldoorn epe olst-wijhe voorst deventer lochem zutphen brummen