Tijdmachine bij Delta in februari

In de tweede week van februari komt De Tijdmachine naar Delta! De Tijdmachine is een visueel spektakel over de geschiedenis van sociale werkgelegenheid in Nederland. ‘Reizigers’ reizen door de afgelopen eeuwen naar de toekomst en leren over de aan­pak van armoede, de ontwikkeling van onderwijs en over het ontstaan van banen voor mensen met een arbeidsbeperking. Leuk om te vermelden is dat Delta in 2018 precies 35 jaar gevestigd is aan de Handelskade.

In De Tijdmachine ervaren bezoekers dat het vraagstuk van de sociale werkgelegenheid er een is van alle tijden. Wie is verantwoordelijk voor mensen die extra begeleiding of een aangepaste werkplek nodig hebben? Dat is de centrale vraag. Ook voor de toekomst. Ook voor Delta werkt! verandert er dit jaar veel. De Tijdmachine is een mooie aangelegenheid om ook de rijke historie, en natuurlijk ook de toekomst, van Delta voor het voetlicht te brengen.

Noteer vast in uw agenda!
Woensdag 14 februari organiseren we een bijeenkomst waar onze partners; werkgevers, onderwijs en lokale overheid centraal staan. Vrijdag 16 februari organiseren we een middag voor collega’s en oud-collega’s. De invulling van beide events verschilt, maar het doel is hetzelfde: Elkaar ontmoeten en boeien en op een interactieve manier de historie van sociale werkgelegenheid laten ervaren.

Samen werken werkt! 
De Tijdmachine maakt bezoekers, of eigenlijk reizigers, bewust van het feit dat mensen met een arbeidsbeperking er altijd zijn geweest, er nu zijn, en er ook in de toekomst zijn. De keuzen die we nu maken, bepalen hoe onze arbeidsmarkt er in de toekomst uit ziet. Het ideaal voor de toekomst is een inclusieve arbeidsmarkt waarop voor iedereen plek is. Momenteel zijn er te weinig banen voor mensen met een arbeidsbeperking. De Tijdmachine is daarom een mooi initiatief waar Delta graag gebruik van maakt, om zo samen met werkgevers nog meer werkplekken voor mensen met een arbeidsbeperking te realiseren.

Arnold en Daniël
Autoschade Hagen, Apeldoorn
Cor en Chantal
Cor Rijken Verpakkingen, Apeldoorn
Gerard en Anna
Exegi, Apeldoorn
Aisha & Carin
Vlindar, ’t Harde
Tjeerd & Pepijn
Crêpes & Smoothies, Deventer
Marieke & Siem
Bakkerij Nollen, Lochem
Peter & Mart
Haafkes Veldwachter, Deventer
Ryan & Mark
ACM Fleetforce, Putten
Klaasje & Jan
Auping, Deventer
Peter & Iwan
Burton Car Company, Zutphen
Maxim & Sander
van Celectric, Harderwijk

Neem via deze interactieve kaart contact op met de voor u dichtstbijzijnde accountmanager.Kaart zeewolde putten ermelo harderwijk nunspeet elburg apeldoorn epe olst-wijhe voorst deventer lochem zutphen brummen