10 voor 10 Challenge

Wat als een kop koffie het verschil kan maken?

1 maand, 3 acties, een buddy helpt je op weg

Doel 10 voor 10 Challenge

Het doel van de 10 voor 10 Challenge is om 10 netwerkbuddy’s te koppelen aan 10 alleenstaande ouders om daarmee hun netwerk te vergroten en ook de kans op werk.

Wat houdt de Challenge in?

Apeldoorn daagt 5 ondernemers en 5 ambtenaren binnen de gemeente Apeldoorn uit om van 12 maart  2018 tot en met 12 april 2018 hun netwerk in te zetten voor een ander. Concreet betekent dit dat er 3 acties uitgezet worden voor een alleenstaande ouder die zijn of haar netwerk wil vergroten. Samenwerken en iemand helpen in de zoektocht naar werk, daar gaat het om!

Veel mensen in Nederland vinden werk of stages via andere mensen in hun omgeving, met behulp van hun zogenaamde netwerk. Nieuwe mensen leren kennen, kopjes koffie drinken en jezelf presenteren via LinkedIn. Het hoort allemaal bij het vergroten en behouden van een netwerk. Maar waar moet je beginnen en hoe werkt netwerken eigenlijk? Door ervaren netwerkers te koppelen aan deelnemers op zoek naar werk, biedt de 10 voor 10 Challenge hulp bij het zetten van een volgende stap naar een baan.

Meer informatie: https://www.apeldoorn.nl/10voor10challenge

Arnold en Daniël
Autoschade Hagen, Apeldoorn
Cor en Chantal
Cor Rijken Verpakkingen, Apeldoorn
Gerard en Anna
Exegi, Apeldoorn
Aisha & Carin
Vlindar, ’t Harde
Tjeerd & Pepijn
Crêpes & Smoothies, Deventer
Marieke & Siem
Bakkerij Nollen, Lochem
Peter & Mart
Haafkes Veldwachter, Deventer
Ryan & Mark
ACM Fleetforce, Putten
Klaasje & Jan
Auping, Deventer
Peter & Iwan
Burton Car Company, Zutphen
Maxim & Sander
van Celectric, Harderwijk

Neem via deze interactieve kaart contact op met de voor u dichtstbijzijnde accountmanager.Kaart zeewolde putten ermelo harderwijk nunspeet elburg apeldoorn epe olst-wijhe voorst deventer lochem zutphen brummen