We leven in roerige tijden

Ook bij FactorWerk bereiden we ons voor op het onbekende, maar bovenal gaan onze gedachten uit naar iedereen die persoonlijk is geraakt door het coronavirus (COVID-19).

Bij deze informeren we jullie over de maatregelen die wij hebben genomen op basis van het advies van het RIVM, en de bijbehorende gevolgen. Desondanks doen wij er alles aan om onze dienstverlening optimaal draaiende te houden:

  • Met ingang van 16 maart werkt het gehele FactorWerk vanuit huis, maar staan we elke werkdag met elkaar in verbinding. Alle projecten en werkzaamheden lopen door.
  • Je kunt ons tijdens kantooruren gewoon bellen of je contactpersoon e-mailen.
  • Dringende vragen worden uiteraard direct beantwoord en bij spoedvragen zoeken we snel naar een passende oplossing.
  • Afspraken vinden bij voorkeur telefonisch of virtueel plaats. Dit geldt ook voor afspraken die al gepland stonden, tot en met 1 juni. Uiteraard kunnen we overleggen over welke aanpak hierin de voorkeur heeft.

Als team doen we er alles aan om de komende weken de werkzaamheden zo soepel mogelijk te laten verlopen en het ongemak zoveel mogelijk te beperken.

We begrijpen dat deze situatie ook ingrijpende gevolgen kan hebben voor jullie.

Heb je vragen over deze mail of over lopende afspraken, neem dan gerust contact met ons op via contact@factorwerk.org

Tot slot wensen we iedereen veel succes en sterkte de komende periode. Denk aan je naasten en blijf positief. Samen met elkaar komen we sterker uit deze situatie.