For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

FactorWerk helpt u verder

Wij kunnen u adviseren en begeleiden bij het in dienst nemen van een werkzoekende met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo regelen we voorzieningen en deskundige begeleiding. Waarom? Omdat we het belangrijk vinden dat u en de medewerker een duurzame werkrelatie aangaan.

Welke ondersteuning krijgt u?

U kunt bij ons terecht voor informatie over:

  • subsidies, regelingen en financiële compensatie
  • arbeids-juridische zaken
  • de banenafspraak en het Sociaal Akkoord
  • het maken van een werkgeversscan

We geven advies en ondersteuning bij het in dienst nemen van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Kijk voor een overzicht van de verschillende regelingen en subsidies, en begeleiding onder ‘De inclusief ondernemen toolbox‘. Daar vindt u alle relevante informatie.

De mogelijkheden hangen af van de medewerker die u in dienst neemt. Het is dus altijd maatwerk. Vaak denken bedrijven dat iemand precies op een vacature moet passen. De accountmanagers hebben de expertise om met u mee te denken over een passende functie. Dit kan door functies te creëren, door taken bij collega’s weg te halen en deze gezamenlijk tot een nieuwe baan te maken. Of soms is het mogelijk om met eenvoudige wijzigingen op de werkvloer een functie passend te maken voor iemand met een handicap.

Wilt u weten wat er mogelijk is in uw situatie? De FactorWerk-accountmanagers denken graag met u mee!