Gemeente Olst-Wijhe zet zich in samen met Deventer Werktalent voor de Participatiewet

De gemeente Olst-Wijhe maakt per 1 januari 2017 gebruik van de diensten van Deventer Werktalent voor de opdracht van de Participatiewet. “Wij willen dat iedereen vanuit hun vermogen mee doet op de arbeidsmarkt”, aldus verantwoordelijk wethouder Herman Engberink. Ingrid Dalhuisen van Deventer Werktalent gaat samen met het team Werk en de bedrijvencontactfunctionaris van de gemeente zorgen dat zoveel mogelijk vacatures ingevuld worden met mensen die nu een bijstandsuitkering ontvangen.

De gemeente Olst-Wijhe wil zelf het goede voorbeeld geven als het aankomt op sociaal ondernemen. In de komende twee jaar worden er vijf plekken ingevuld voor mensen met een afstand tot werk. Dalhuisen: “Je kunt deze functies op heel veel manieren creëren. Jobcarving, het afpellen van werkzaamheden, is hier een voorbeeld van. Zo worden er meer banen gecreëerd. Ik help werkgevers graag bij het ontdekken van alle mogelijkheden.” Haar missie is dan ook om met werkgevers in gesprek te gaan en te vertellen over de kansen en de eventuele financiële voordelen die de Participatiewet met zich meebrengt.

Nieuwsgierig of  Ingrid Dalhuisen iets voor u kan betekenen? Neem dan contact op.

Lees hier het volledige artikel.

Arnold en Daniël
Autoschade Hagen, Apeldoorn
Cor en Chantal
Cor Rijken Verpakkingen, Apeldoorn
Gerard en Anna
Exegi, Apeldoorn
Aisha & Carin
Vlindar, ’t Harde
Tjeerd & Pepijn
Crêpes & Smoothies, Deventer
Marieke & Siem
Bakkerij Nollen, Lochem
Peter & Mart
Haafkes Veldwachter, Deventer
Ryan & Mark
ACM Fleetforce, Putten
Klaasje & Jan
Auping, Deventer
Peter & Iwan
Burton Car Company, Zutphen
Maxim & Sander
van Celectric, Harderwijk

Neem via deze interactieve kaart contact op met de voor u dichtstbijzijnde accountmanager.Kaart zeewolde putten ermelo harderwijk nunspeet elburg apeldoorn epe olst-wijhe voorst deventer lochem zutphen brummen