Gouden tips werkgevers Dag van de Duizend Voorbeelden

Tijdens de Dag van de Duizend Voorbeelden op 16 februari 2017 gingen vijf werkgevers uit de private en vijf werkgevers uit de publieke sector in gesprek met staatssecretaris Jetta Klijnsma over de meerwaarde van inclusief werkgeverschap. Tijdens een Rondetafelgesprek in de Malietoren kwamen de werkgevers tot drie gouden tips.

Drie gouden tips

  1. Benut de kracht van mensen
    Speel in op de kracht van werknemers met een beperking en pas je taken en functies daarop aan. Weet wat iemand kan en durf ook te benoemen wat iemand niet kan. Door inclusie wordt het complete team sterker, omdat ze met elkaar rekening houden en elkaars talenten benutten. Bezoek het mini symposium op 30 maart om hier meer over te weten te komen.
  2. Bereid je goed voor en geef de organisatie tijd en ruimte om aan te passen
    Benut de aanwezige kennis van andere organisaties. Geef mensen de ruimte om creatieve oplossingen te bedenken. Vraag de accountmanager van FactorWerk om met je mee te denken.
  3. Creëer een buddysysteem
    Zorg dat er interne ondersteuning is van collega’s. Door persoonlijke begeleiding voelen mensen met een beperking zich eerder op hun gemak en komen beter tot hun recht. Kijk eens naar een harrie-voucher.
Arnold en Daniël
Autoschade Hagen, Apeldoorn
Cor en Chantal
Cor Rijken Verpakkingen, Apeldoorn
Gerard en Anna
Exegi, Apeldoorn
Aisha & Carin
Vlindar, ’t Harde
Tjeerd & Pepijn
Crêpes & Smoothies, Deventer
Marieke & Siem
Bakkerij Nollen, Lochem
Peter & Mart
Haafkes Veldwachter, Deventer
Ryan & Mark
ACM Fleetforce, Putten
Klaasje & Jan
Auping, Deventer
Peter & Iwan
Burton Car Company, Zutphen
Maxim & Sander
van Celectric, Harderwijk

Neem via deze interactieve kaart contact op met de voor u dichtstbijzijnde accountmanager.Kaart zeewolde putten ermelo harderwijk nunspeet elburg apeldoorn epe olst-wijhe voorst deventer lochem zutphen brummen