Harrie© training

Stichting Harrie leidt medewerkers op om collega’s met een arbeidsbeperking goed te kunnen begeleiden. Die steun en begeleiding op de werkvloer is voor hen van groot belang om de stap naar een reguliere werkgever te laten slagen. Tijdens de training leren collega’s praktische vaardigheden. Harrie staat voor hulpvaardig, alert, rustig, realistisch, instruerend en eerlijk. Meer informatie vindt u in de flyer.

Er staan 2 trainingen gepland;

  • Stedendriehoek & Noord-Veluwe vrijdag 1 juni en vrijdag 15 juni

Locatiegegevens worden uiterlijk 1 week voor de startdatum doorgegeven aan de medewerker.

Stichting Harrie leidt medewerkers op om collega’s met een arbeidsbeperkingen goed te kunnen begeleiden. Die steun en begeleiding op de werkvloer is voor hen van groot belang om de stap naar een reguliere werkgever te laten slagen. Tijdens de tweedaagse training leren collega’s praktische vaardigheden. Harrie staat voor hulpvaardig, alert, rustig, realistisch, instruerend en eerlijk

FactorWerk stelt vouchers ter waarde van € 450,- ter beschikking voor relaties in onze arbeidsmarktregio om deel te nemen aan de Harrie© training.

Aanmelden voor de training kan door het aanmeldformulier in te vullen en deze te retourneren per mail: factorwerk@apeldoorn.nl Het ingevulde aanmeldingsformulier retourneren betekent een reservering.

Bij meer dan 7 medewerkers van één organisatie verzorgen we graag een incompanytraining. Voor meer informatie over de incompanytraining en overige vragen kunt u een mail sturen aan factorwerk@apeldoorn.nl of bellen met Haske van Aken, Programmamanager FactorWerk 06-22650244.

Informatieflyer Harrie en informatietraining ‘blije collega’

Arnold en Daniël
Autoschade Hagen, Apeldoorn
Cor en Chantal
Cor Rijken Verpakkingen, Apeldoorn
Gerard en Anna
Exegi, Apeldoorn
Aisha & Carin
Vlindar, ’t Harde
Tjeerd & Pepijn
Crêpes & Smoothies, Deventer
Marieke & Siem
Bakkerij Nollen, Lochem
Peter & Mart
Haafkes Veldwachter, Deventer
Ryan & Mark
ACM Fleetforce, Putten
Klaasje & Jan
Auping, Deventer
Peter & Iwan
Burton Car Company, Zutphen
Maxim & Sander
van Celectric, Harderwijk

Neem via deze interactieve kaart contact op met de voor u dichtstbijzijnde accountmanager.Kaart zeewolde putten ermelo harderwijk nunspeet elburg apeldoorn epe olst-wijhe voorst deventer lochem zutphen brummen