Henk Hölscher vertegenwoordigt FactorWerk op Praktijkdag

De Programmaraad (Divosa, VNG, UWV en Cedris) organiseert in 2017 drie Praktijkdagen om te informeren over kennis, inspiratie en resultaat over de Participatiewet, Wet banenafspraak en quotum arbeidsbeperkten en Wet SUWI. De Praktijkdag op 6 maart had een bijzonder karakter omdat deze werd gecombineerd met een bestuurlijke bijeenkomst die het ministerie van SZW samen met de Programmaraad heeft gehouden.

Het doel van deze deels bestuurlijke bijeenkomst is dat het ministerie van SZW samen met haar landelijke partners en de arbeidsmarktregio’s, de dienstverlening aan werkgevers met het thema ‘matchen op werk’ in de regio’s een impuls geven.

Hiervoor heeft er ook een interview met Henk Hölscher, bestuurder van FactorWerk en directeur van Inntel Hotels Zutphen plaatsgevonden. Samen met andere werkgevers zoals Bolletje en Asito delen zij tips voor het UWV en gemeenten om het matchen op werk voor werkgevers te vergemakkelijken. ‘Het is belangrijk dat we in gesprek blijven om verbeteringen te realiseren om zoveel mogelijk mensen een baankans te gunnen. Dat is het doel dat we, wij als werkgevers samen met gemeenten en UWV voor ogen moeten houden. Een no-riskpolis voor de gehele doelgroep helpt werkgevers hier enorm bij’, aldus een toegewijde Hölscher.

Bekijk hier de video waar werkgevers tips delen. Wilt u meer informatie over de Praktijkdagen? Klik hier.

Arnold en Daniël
Autoschade Hagen, Apeldoorn
Cor en Chantal
Cor Rijken Verpakkingen, Apeldoorn
Gerard en Anna
Exegi, Apeldoorn
Aisha & Carin
Vlindar, ’t Harde
Tjeerd & Pepijn
Crêpes & Smoothies, Deventer
Marieke & Siem
Bakkerij Nollen, Lochem
Peter & Mart
Haafkes Veldwachter, Deventer
Ryan & Mark
ACM Fleetforce, Putten
Klaasje & Jan
Auping, Deventer
Peter & Iwan
Burton Car Company, Zutphen
Maxim & Sander
van Celectric, Harderwijk

Neem via deze interactieve kaart contact op met de voor u dichtstbijzijnde accountmanager.Kaart zeewolde putten ermelo harderwijk nunspeet elburg apeldoorn epe olst-wijhe voorst deventer lochem zutphen brummen