Aisha en Carin

Dtp-er Aisha Paul en marketingmanager Carin Schipper van ingenieursbureau Vlindar in ’t Harde

Carin doet de marketing en communicatie voor het snel groeiende ingenieursbureau Vlindar in ’t Harde. Via Harderwijk Werkt kwam Aisha in beeld. Zij doet het, in eerste instantie op een werkervaringsplek, prima bij Vlindar als dtp’er. 

Waarom werkt u met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt?

“We geloven in werken met mensen die graag willen. Ons vakgebied is uniek; we adviseren vastgoedeigenaren, zoals gemeenten over veilig werken op hoogte. We investeren veel in de ontwikkeling van dit specifieke vakgebied. Aisha is sterk in visualiseren. Ze werkt ontvankelijk en bedachtzaam. Dat helpt om ons relatief technische verhaal begrijpelijk en tegelijk ook krachtig en overtuigend neer te zetten. Ze ontwerpt onder meer infographics, offertes en webpagina’s.”

Wat betekent werk voor de werknemers zelf?

“Vlindar investeert nadrukkelijk in gemotiveerde mensen om ons vakgebied verder te professionaliseren. Dat geldt ook voor de ondersteunende functies. We zijn altijd op zoek naar andere manieren om ons verhaal te vertellen. Het is daarom heel handig dat we de dtp-werkzaamheden in huis kunnen uitvoeren in plaats van uit te besteden. De jobcoach heeft goed gezien dat Aisha bij ons past, toen hij haar aan ons voorstelde. Zij ontwikkelt zich in vlot tempo van dtp’er naar grafisch ontwerper.”

Wat levert het uw organisatie op?

“Onze ervaring is dat juist mensen die wat verder van het arbeidsproces af zijn komen te staan, om welke reden dan ook, sterk gemotiveerd zijn. Zij willen graag leren. Zulke mensen leiden we graag zelf op. Op die manier professionaliseren we ons eigen, specialistische vakgebied op een duurzame manier.”

Tips voor collega ondernemers?

“Kijk eerder naar de kwaliteiten van mensen. Belangrijk is iemands persoonlijkheid. Passen iemands karakter, normen en waarden bij jouw bedrijfscultuur? Dat is van toegevoegde waarde. Vaardigheden en kennis kun je aanleren. Zij brengen energie en passie, wij de kennis en de middelen. En dat werkt!”

Arnold en Daniël
Autoschade Hagen, Apeldoorn
Cor en Chantal
Cor Rijken Verpakkingen, Apeldoorn
Gerard en Anna
Exegi, Apeldoorn
Aisha & Carin
Vlindar, ’t Harde
Tjeerd & Pepijn
Crêpes & Smoothies, Deventer
Marieke & Siem
Bakkerij Nollen, Lochem
Peter & Mart
Haafkes Veldwachter, Deventer
Ryan & Mark
ACM Fleetforce, Putten
Klaasje & Jan
Auping, Deventer
Peter & Iwan
Burton Car Company, Zutphen
Maxim & Sander
van Celectric, Harderwijk

Neem via deze interactieve kaart contact op met de voor u dichtstbijzijnde accountmanager.Kaart zeewolde putten ermelo harderwijk nunspeet elburg apeldoorn epe olst-wijhe voorst deventer lochem zutphen brummen