Eigenaar Arnold Hagen en algemeen medewerker Daniel de Goede van Autoschade Hagen, Apeldoorn

 

Waarom werkt u met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt?

“Ik vind dat het een hele positieve invloed heeft op je team. Mensen beseffen veel meer dat iedereen anders is. En dat iedereen een plek nodig heeft om een goede bijdrage te kunnen leveren. Ze ontdekken ook dat bepaalde eigenschappen heel goed kunnen uitpakken. Zo zorgt het perfectionisme van Daniel ervoor dat de klanten hun vakkundig gerepareerde auto’s altijd spik en span bij ons ophalen. Dat horen we tot ons grote plezier regelmatig terug.”

Wat betekent een baan voor de werknemer(s) zelf?

“Daniel zorgt er eigenlijk voor dat zijn collega’s hun werk in ons auto- en caravanschadebedrijf goed en plezierig kunnen doen. Hij ruimt op, haalt en brengt materialen en klanten, veegt, maakt toiletten schoon, wast auto’s en maakt ze schoon. Hij houdt niet van eentonig werk. Hij heeft behoefte aan een heldere structuur. Zo liet Daniel me weten last te hebben van de nogal hectische wekelijkse vrijdagmiddagpiek. Nu organiseren we onze werkzaamheden beter verdeeld door de week heen. En wat blijkt? Eigenlijk is iedereen daar blij mee.”

Wat levert het uw organisatie op?

“De sfeer wordt socialer en daardoor worden we een beter bedrijf. Ook voor onze klanten.”

Tips voor collega ondernemers?

“Maak geen uitzonderingen voor mensen, maar houd rekening met hen.”

Accountmanager Martijn Scholten: “Arnold is een enthousiaste ambassadeur van Apeldoorn Scoort. Hij weet zelf goed wat hij wil. We zien elkaar dus weinig, eigenlijk.”

Arnold en Daniël
Autoschade Hagen, Apeldoorn
Cor en Chantal
Cor Rijken Verpakkingen, Apeldoorn
Gerard en Anna
Exegi, Apeldoorn
Aisha & Carin
Vlindar, ’t Harde
Tjeerd & Pepijn
Crêpes & Smoothies, Deventer
Marieke & Siem
Bakkerij Nollen, Lochem
Peter & Mart
Haafkes Veldwachter, Deventer
Ryan & Mark
ACM Fleetforce, Putten
Klaasje & Jan
Auping, Deventer
Peter & Iwan
Burton Car Company, Zutphen
Maxim & Sander
van Celectric, Harderwijk

Neem via deze interactieve kaart contact op met de voor u dichtstbijzijnde accountmanager.Kaart zeewolde putten ermelo harderwijk nunspeet elburg apeldoorn epe olst-wijhe voorst deventer lochem zutphen brummen