Kennisuitwisseling staat centraal bij FactorLeren werkt!

Na een zeer geslaagde workshop van FactorLeren werkt! eerder dit jaar was er dinsdag 3 oktober een geslaagd vervolg. FactorLeren draagt kennis en vaardigheden over aan leidinggevenden van gedetacheerde medewerkers van Delta, door professionals van Delta en wisselende samenwerkingspartners. Met als doel om de dagelijkse aansturing te vergemakkelijken.

Op verzoek van de deelnemers van de vorige editie zijn de thema’s aangepast en de groepen kleiner gehouden. ‘Door met 10 tot maximaal 12 mensen een workshop te volgen, is er meer interactie met elkaar en de workshopgever’, aldus een van de deelnemers.

Workshops
Deelnemers namen deel aan totaal twee workshops en zij hadden de keus uit vier thema’s. 1) Leren van Elkaar: Onder leiding van Anja Jansen, werkzaam bij Aventus, gingen deelnemers met elkaar in gesprek met als doel om door ervaringen van elkaar te leren. 2) Do’s & don’ts: Tamar Schulling van Trajectum deelde op basis van haar expertise en aan de hand van Disneyfiguren bruikbare tips voor aansturing van collega’s met een beperking. 3) In gesprek met…: Werkgever Robert Wijnhoven van Luijendijk Hoveniers deelde samen met jobcoach Erik Hietbrink van Delta de aanpak van aansturing  van collega’s met een beperking in de praktijk. 4) Gesprekstechnieken: Paul Frerichs van Affect Zutphen bracht de deelnemers bij dat alle gedrag is communicatie én dat we niet kunnen multitasken!

Lees verder >>

Arnold en Daniël
Autoschade Hagen, Apeldoorn
Cor en Chantal
Cor Rijken Verpakkingen, Apeldoorn
Gerard en Anna
Exegi, Apeldoorn
Aisha & Carin
Vlindar, ’t Harde
Tjeerd & Pepijn
Crêpes & Smoothies, Deventer
Marieke & Siem
Bakkerij Nollen, Lochem
Peter & Mart
Haafkes Veldwachter, Deventer
Ryan & Mark
ACM Fleetforce, Putten
Klaasje & Jan
Auping, Deventer
Peter & Iwan
Burton Car Company, Zutphen
Maxim & Sander
van Celectric, Harderwijk

Neem via deze interactieve kaart contact op met de voor u dichtstbijzijnde accountmanager.Kaart zeewolde putten ermelo harderwijk nunspeet elburg apeldoorn epe olst-wijhe voorst deventer lochem zutphen brummen