Konnected opent tentoonstelling Kleurrijk Werkgeluk in stadskantoor

De Stadsetalage in het Deventer Stadskantoor staat van maandag 16 april t/m vrijdag 11 mei in het teken van ‘Kleurrijk Werkgeluk’. Deze tentoonstelling toont persoonlijke portretten over werkgeluk, een reis door de geschiedenis van sociale werkgelegenheid in Nederland en kleurrijke kunstwerken met perspectief en is georganiseerd door KonnecteD.

De tentoonstelling is gratis toegankelijk en is een wervelende reis langs personen vol kleur. Twaalf betrokkenen bij KonnecteD delen hun werkgeluk tijdens de tentoonstelling. Van wethouder tot medewerker en van partner tot statushouder. Hun verhalen zijn persoonlijk, aangrijpend en herkenbaar. Daarnaast vindt hier de presentatie van het jaarverslag 2017 van KonnecteD plaats.

De Tijdmachine
Ook de Tijdmachine maakt onderdeel uit van ‘Kleurrijk Werkgeluk’, een visueel spektakel over de geschiedenis van sociale werkgelegenheid in Nederland. Hiermee reis je als bezoeker door de afgelopen eeuwen naar de toekomst en leer je over de aanpak van armoede, de ontwikkeling van onderwijs en over het ontstaan van banen voor mensen met een arbeidsbeperking. Start de tijdreis en leer een kwetsbare groep op de arbeidsmarkt kennen.

Kunstwerken met perspectief
Daarnaast krijgen  talentvolle creatieven met een arbeidsbeperking uit Deventer een podium. Enkele eerdere deelnemers en de publiekswinnaar van het Kunstcongres met perspectief exposeren hun kleurrijke en indrukwekkende werken.

Locatie en openingstijden
De tentoonstelling vindt plaats in de Stadsetalage in het Stadhuis aan de Grote Kerkhof 1 en is op maandag t/m woensdag en vrijdag geopend van 8.00 tot 18.00 uur, donderdag van 08.00 uur tot 20.00 uur en in het gehele weekend van 11.00 tot 17.00 uur. De productie van de tentoonstelling ‘Kleurrijk Werkgeluk’ is in handen van KonnecteD in samenwerking met Deventer Verhaal, Cedris, Kunstcongres met perspectief en de gemeente Deventer.

Arnold en Daniël
Autoschade Hagen, Apeldoorn
Cor en Chantal
Cor Rijken Verpakkingen, Apeldoorn
Gerard en Anna
Exegi, Apeldoorn
Aisha & Carin
Vlindar, ’t Harde
Tjeerd & Pepijn
Crêpes & Smoothies, Deventer
Marieke & Siem
Bakkerij Nollen, Lochem
Peter & Mart
Haafkes Veldwachter, Deventer
Ryan & Mark
ACM Fleetforce, Putten
Klaasje & Jan
Auping, Deventer
Peter & Iwan
Burton Car Company, Zutphen
Maxim & Sander
van Celectric, Harderwijk

Neem via deze interactieve kaart contact op met de voor u dichtstbijzijnde accountmanager.Kaart zeewolde putten ermelo harderwijk nunspeet elburg apeldoorn epe olst-wijhe voorst deventer lochem zutphen brummen