Het Ondernemershuis Apeldoorn opent zijn deuren voor vragen!

Nadat eerder het digitale loket van het Ondernemershuis Apeldoorn was geopend, zijn vanaf maandag 19 maart a.s. de deuren van het Ondernemershuis daadwerkelijk geopend. Apeldoornse ondernemers en overheidsinstellingen staan hier ondernemers te woord met vragen rondom onder andere financiën, marketing, sales en juridische zaken. Het Ondernemershuis is gevestigd op het Zwitsalterrein in gebouw 144 (ingang Noord).
Het Ondernemershuis is geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00-17.00 uur. Voor een eventuele afspraak buiten deze tijden en voor overige vragen kan men via de website www.ondernemershuis-apeldoorn.nl een formulier invullen.

Doelstelling Ondernemershuis

Het Ondernemershuis Apeldoorn is opgericht vanuit de vraag naar één loket waar ondernemers met hun vragen terecht kunnen. De doelstelling van de Stichting Ondernemershuis Apeldoorn is het zich inzetten voor het versterken en stimuleren van het ondernemersklimaat in Apeldoorn op een laagdrempelige en duurzame manier. De Initiatiefnemers zijn BKA (Bedrijvenkring Apeldoorn), VNO-NCW Midden, Cleantech Regio en de gemeente Apeldoorn.

Arnold en Daniël
Autoschade Hagen, Apeldoorn
Cor en Chantal
Cor Rijken Verpakkingen, Apeldoorn
Gerard en Anna
Exegi, Apeldoorn
Aisha & Carin
Vlindar, ’t Harde
Tjeerd & Pepijn
Crêpes & Smoothies, Deventer
Marieke & Siem
Bakkerij Nollen, Lochem
Peter & Mart
Haafkes Veldwachter, Deventer
Ryan & Mark
ACM Fleetforce, Putten
Klaasje & Jan
Auping, Deventer
Peter & Iwan
Burton Car Company, Zutphen
Maxim & Sander
van Celectric, Harderwijk

Neem via deze interactieve kaart contact op met de voor u dichtstbijzijnde accountmanager.Kaart zeewolde putten ermelo harderwijk nunspeet elburg apeldoorn epe olst-wijhe voorst deventer lochem zutphen brummen