Steeds meer banen

De groei zet door. Er komen steeds meer banen voor mensen met een beperking. Dat blijkt uit de kwartaalrapportage over het derde kwartaal van 2017, die het UWV gister publiceerde. Met in totaal meer 23.787 gerealiseerde banen, liepen werkgevers uit de marktsector na drie kwartalen al voor op de doelstelling uit de banenafspraak voor het hele jaar.

Alle arbeidsmarktregio’s hebben een stap voorwaarts gezet. Wel zijn verschillen in de voortgang te zien. Met name in de grootstedelijke gebieden lijkt het aantal banen voor mensen met een arbeidsbeperking (relatief) achter te blijven bij de andere regio’s. Dit is deels te verklaren uit het economisch profiel van deze regio’s. Anderzijds is er ook een verband te zien met de kwaliteit van de werkgeversdienstverlening en de transparantie van het kandidatenaanbod. Regio’s die daar daadwerkelijk op hebben ingezet, plukken daarvan de vruchten.

Arnold en Daniël
Autoschade Hagen, Apeldoorn
Cor en Chantal
Cor Rijken Verpakkingen, Apeldoorn
Gerard en Anna
Exegi, Apeldoorn
Aisha & Carin
Vlindar, ’t Harde
Tjeerd & Pepijn
Crêpes & Smoothies, Deventer
Marieke & Siem
Bakkerij Nollen, Lochem
Peter & Mart
Haafkes Veldwachter, Deventer
Ryan & Mark
ACM Fleetforce, Putten
Klaasje & Jan
Auping, Deventer
Peter & Iwan
Burton Car Company, Zutphen
Maxim & Sander
van Celectric, Harderwijk

Neem via deze interactieve kaart contact op met de voor u dichtstbijzijnde accountmanager.Kaart zeewolde putten ermelo harderwijk nunspeet elburg apeldoorn epe olst-wijhe voorst deventer lochem zutphen brummen