Werkatelier: Zet in op Taal, vrijdag 29 september 2017
Maak uw medewerkers taalvaardig!

Taalvaardigheid is een belangrijke vaardigheid voor uw werknemers. Wanneer een medewerker minder taalvaardig is kan dit gevolgen hebben voor uw bedrijf. Als werkgever kunt u een belangrijke bijdrage leveren aan het taalvaardiger maken van uw werknemers. Hiervoor is het Taalakkoord opgesteld. Met dit akkoord bundelen wij onze krachten en werken wij samen aan het taalvaardiger maken van medewerkers. Tijdens het werkatelier wordt u geïnformeerd over het Taalakkoord en geïnspireerd over hoe u een bijdrage kunt leveren aan het bevorderen van taalvaardigheid.

Wethouder Johan Kruithof zal tijdens het werkatelier het Taalakkoord namens de gemeente Apeldoorn ondertekenen. Wij hopen u met deze middag voldoende uit te dagen om een intentieverklaring te ondertekenen. Hiermee geeft u aan het belang van het taalakkoord te ondersteunen. Het werkatelier zal plaatsvinden in het Van der Valk Hotel Apeldoorn De Cantharel. Deze inspirerende middag start om 14.30 uur.

Voor meer informatie en het programma bekijkt u de uitnodiging.
Aanmelden kan door te mailen naar: factorwerk@apeldoorn.nl

Arnold en Daniël
Autoschade Hagen, Apeldoorn
Cor en Chantal
Cor Rijken Verpakkingen, Apeldoorn
Gerard en Anna
Exegi, Apeldoorn
Aisha & Carin
Vlindar, ’t Harde
Tjeerd & Pepijn
Crêpes & Smoothies, Deventer
Marieke & Siem
Bakkerij Nollen, Lochem
Peter & Mart
Haafkes Veldwachter, Deventer
Ryan & Mark
ACM Fleetforce, Putten
Klaasje & Jan
Auping, Deventer
Peter & Iwan
Burton Car Company, Zutphen
Maxim & Sander
van Celectric, Harderwijk

Neem via deze interactieve kaart contact op met de voor u dichtstbijzijnde accountmanager.Kaart zeewolde putten ermelo harderwijk nunspeet elburg apeldoorn epe olst-wijhe voorst deventer lochem zutphen brummen